Lexwonen.nl is zowel Hypotheekadviseur als Erkend aankoopbemiddelaar. Kennis van financiële zaken, erfrecht en woningwaarde is belangrijk. Lex van de Straat Wonen werkt landelijk samen met een groot team.
Een landelijk netwerk van taxateurs, notarissen en verkopend makelaars heb je nodig om snel te kunnen bieden op de huidige woningmarkt.

Hypotheek doelgroep Lexwonen

Lexwonen doet specifieke hypotheken die je veelal zelf nergens kan regelen. Hieronder onze doelgroep.
• Huis kopen met ouders
• Huis kopen met broer of zus
• Hypotheek met vrienden tot 4 personen
• Hoeveel moet ik hoger bieden
• Seniorenhypotheek met maximaal 4 ouders

Complexiteit aan hypotheek met meerdere personen is het berekenen van je maximale hypotheek en erf-en schenk-belasting. De homepage van lexwonen laat jou in 1 oogopslag zien wat onze doelgroep is.

Huis kopen met ouders via Lexwonen

Het is lastig om alleen een woning te kopen. Zelfs met twee personen is dit vaak onmogelijk. Te weinig inkomen en te weinig eigen geld. Lexwonen heeft geldverstrekkers waar je terecht kan to aan 4 personen. Zelf ga je dat niet redden. Hypotheekadviseurs zijn verplicht om alles van begin tot het eind goed te regelen.
Koop jij met familie een woning dan moet je de notaris ook inschakelen i.v.m. zaken te regelen. Denk aan testament met wederzijdse zorgverplichting zodat de grens van erfbelasting omhoog gaat.
Veel adviseurs vinden dit lastig. Hypotheekadviseur Lexwonen is gespecialiseerd in dit soort complexe zaken. Dagelijks contact met notarissen uit geheel Nederland is standaard.

Huis kopen met mijn broer of zus

Lexwonen doet veel hypotheken met broer of zus. Vaak zijn het jonge starters die een huis kopen. De bedoeling is dat ze samen 15 jaar een woning kopen en daarna het huis verkopen en individueel verder gaan.
Vaak zien broers en zussen dit als een mooie investering voor de toekomst en ze doen dit omdat ze een dak boven het hoofd hebben

Hypotheek met 4 vrienden

Een huis kopen met 4 vrienden is een situatie waar veel vraag naar is. Slechts 20% van de vrienden gaat daadwerkelijk samen een woning kopen. Het probleem is dat een vriendengroep het lastig vind dat ze de woning niet mogen verlaten.

Feesten en partijen huis

Het liefste hebben ze alleen een huis om af en toe te verblijven en te feesten. Koop je met meerdere personen een woning dan moet je daar staan ingeschreven. Als iemand de woning gaat verlaten dan moet de hypotheek passen, anders moet het huis verkocht worden.
Financieel specialist Lexwonen kijkt naar de situatie, indien ik twijfel dan gaan we de hypotheek niet draaien. De fiscus kijkt ook mee als vrienden samen kopen.

Hoger bieden met lexwonen

hoeveel overbieden
Ik kan een boek schrijven over overbieden en de taxatiewaarde van een woning. Omdat Lexwonen tevens Erkend aankoopbemiddelaar is kan je sneller bieden op een huis. Direct de woningwaarde berekenen zodat je weet hoeveel je kan overbieden is het belangrijkste.
Maximale hypotheek mag nooit hoger zijn dan de waarde van je huis. LexWonen werkt 7 dagen per week. Geopend van 04.15 in de ochtend tot 21.15 uur in de avond.

Waarom 7 dagen open

Met een mentaliteit van 09.00 uur tot 17.00 uur en koffie tussendoor kan je het vergeten. Lex van de Straat van Lexwonen weet dat jij snel moet bieden. Bod doen boven de vraagprijs is precisiewerk.
Als je de woningwaarde gaat bieden dan is de ervaring van lexwonen dat je de woning niet hebt. Tot 35% van de vraagprijs overbieden is gebruikelijk tegenwoordig. Uiteraard afhankelijk van de regio.

Financieel advies Lexwonen

Lexwonen.nl Erkend aankoopbemiddelaar en hypotheken
Het hypothecair advies van LexWonen past bij de waarde van je droomwoning. Weet je pas achteraf de woningwaarde en plaats jij zelf zo maar een bod? De kans dat de hypotheek niet doorgaat is groot. Je maakt dan wel de kosten maar je hebt geen huis. Dat is de reden dat Lexwonen een heel netwerk heeft opgebouwd in 35 jaar. Elke dag raadplegen, inventariseren en hypotheek aanvragen. Wil jij meer weten over Lex van de Straat van Lexwonen? Bel ons 7 dagen per week 06-83944458.
Bezoekadres: Schoolweg 82, 3921CG Elst (U) gemeente Rhenen. (op afspraak)